Copiii lui Cătălin Crișan evită să răspundă cum sunt ajutați financiar de artist: „Este irelevant!”

Daria și Raris sunt copiii pe care Cătălin Crișan îi are cu prima sa soție. Deși ar avea o relație bună cu tatăl lor, când vine vorba de partea financiară, situația s-a schimbat.

07 feb. 2023, 12:30
Copiii lui Cătălin Crișan evită să răspundă cum sunt ajutați financiar de artist: „Este irelevant!”

Cătălin Crișan are doi copii în urma căsătoriei cu Lucia Bubulac. Daria și Raris au avut o reacție neașteptată când au fost întrebați cum sunt susținuți financiar de tatăl lor.

La 14 ani de la divorțul de mama lor, cei doi copii au făcut dezvăluiri într-un interviu pentru fanatik.ro ,despre relația pe care o au cu tatăl lor.

Celebrul cântăreț Cătălin Crișan împlinește astăzi, 6 februarie, 55 de ani, iar copiii săi i-au transmis mesaje de felicitări. Daria și Raris au mărturisit că tatăl lor îi sprijină în cariera muzicală, însă atunci când au fost întrebați dacă sunt ajutați financiar, au ezitat să răspundă.

„La ultimele două aș prefera să nu răspund. (…) Cred că este irelevant răspunsul la această întrebare, dar dacă chiar vreți să știți, de Crăciun mi-a luat un elicopter”, a spus Raris.

Citiți și: De necrezut! Cât poate să câștige Cătălin Crișan după 35 de ani de activitate artistică. Dezvăluirile fără perdea făcute de artist!

Fiul celebrului interpret,  în vârstă de 19 ani, a moștenit talantul muzical al tatălui său, iar la sfârșitul anului trecut a lansat prima lui melodie ”I Used To Fall In Love,  însă Cătălin Crișan nu a fost prezent la lansare.

„Cum a spus și el și îl citez: «Veniți la mine că vă ajut cu orice». Evident că ne susține în cariera muzicală, fiind de asemenea și principalul vinovat pentru care am ales această cale, sau cum îmi place mie să cred, ea ne-a ales pe noi”, a declarat tânărul.

Copiii artistului susțin că nu se vede atât de des cu tatăl lor, pentru că programul încărcat nu prea le permite.

„De văzut, ne vedem mai rar, din cauza programului încărcat, dar ne bucurăm de avansarea tehnologiei și vorbim la telefon”, a spus Raris.

Fosta soție a lui Cătălin Crișan spunea anul trecut că cei doi coii ai săi vor avea un proiect muzical împreună.

”Daria este în ultimul an la UNATC, an greu, cu licență și cu un spectacol de musical `HeartBeat`, care va avea premiera în curând, pe 17 decembrie. Anul viitor se va alătura lui Raris pentru că au un proiect muzical împreună. Oricum, pe unele melodii deja compuse  este și vocea Dariei. Rămâneți aproape și veți afla”, a spus Lucia Bubulac.

Cătălin Crișan  a divorţat de prima soție  în 2009, după 14 ani de căsnicie, iar în prezent este căsătorit cu medicul dermatolog Alina Cupșa. Nunta a avut loc în vara anului 2011, iar în decembrie 2012 cei doi au devenit părinții unei fetițe.

Citiți și: Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit artistul să slăbească 32 kg în timp-record cu cinci mese pe zi