De necrezut! Cât poate să câștige Cătălin Crișan după 35 de ani de activitate artistică. Dezvăluirile fără perdea făcute de artist!

Cătălin Crișan se poate considera unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Și-a început cariera pe vremea lui Ceaușescu, însă chiar și acum e foarte popular și are concerte multe.

14 apr. 2022, 21:24
De necrezut! Cât poate să câștige Cătălin Crișan după 35 de ani de activitate artistică. Dezvăluirile fără perdea făcute de artist!

Cu toate că ne-am aștepta ca după o cariera atât de îndelungată să aibă și venturi pe măsură, Cătălin Crișan a dezvăluit că lucrurile nu sunt deloc așa. Artistul mărturisește că nu poate să trăiască din drepturile de autor, cu toate că are peste 646 de piese și 35 de ani de carieră în muzică în spate.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Impact, Cătălin Crișan a dezvăluit ce sumă a primit recent din activitatea sa artistică. Cântărețul a vorbit și despre familia lui, despre obiectele primite de la fani după concerte și despre cum a reușit să depășească perioada pandemiei.

„Nu știu de ce credeți că realitatea nu coincide cu „simbolul”. Vă spun eu…sunt identice. Da, întotdeauna m-am îndrăgostit ușor. Ce simte sufletul nu are nicio legătură cu vârsta. Am considerat întotdeauna că bărbații conduc lumea și femeile bărbații. Așadar, apreciez femeile cu personalitate justificată, cu farmec și autoironie, pe cele care se pot întreține singure și nu vânează celebritate și bani, optimiste, cu reală credință-n Dumnezeu, cu educație, umor și cultură. Ce nu suport la o femeie ? Este simplu: falsitatea, prostia, tupeul în sensul rău al cuvântului, lipsa de personalitate, de coloană vertebrală, duplicitatea, lipsa de onestitate, dar cel mai mult „urăsc” IPOCRIZIA. Femeia nu poate fi niciodată urâtă, are un farmec al ei și noi suntem de vină dacă nu i-l descoperim”, a spus Cătălin Crișan.

Dacă în pandemie mulți artiști au ales să se odihnească, Cătălin Crișan a ales să continue activitatea artistică la fel de intens.

„Viața mea artistică continuă. Spun „continuă” pentru că în această perioadă de doi ani n-am stat…Am scris melodii pentru Alin Stoica, prim-tenor al Operei Naționale, pentru prietenul meu de-o viață, Cornel Palade, pentru mine, pentru Natalia Guberna. Am scris a doua piesă de teatru și sunt la mijlocul primului meu roman. Așadar, cred că am răspuns la primele două întrebări dintre cele trei ale primului punct. Noutățile sunt: pregătesc un turneu în toată țara, și nu numai, LIVE cu orchestră, reîncep repetițiile cu piesa de teatru, vreau să termin romanul și să-l public, să lansez cele două albume cu cele douăzeci și patru de piese, care „zac” pe masă de doi ani”, a afirmat Cătălin Crișan.

În privința sumei primite recent din drepturile de autor, artistul a spus că în urmă cu trei luni a luat 71 de lei. Asta după o viață pe scenă și 646 de piese scoase.

Citește și Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit artistul să slăbească 32 kg în timp-record cu cinci mese pe zi

Citește și Adrian Mutu, probleme cu legea. Briliantul are poprire pe salariu. Câți bani are să îi dea Alexandrei Dinu