Copiii născuţi în luna iulie, înzestraţi cu calităţi deosebite, care-i diferenţiază de restul copiilor

Potrivit mai multor studii, copiii născutţi în luna iulie sunt înzestraţi cu mai multe calităţi decât cei care văd lumina zilei în restul anului, informează totuldespremame.ro. Printre multele calităţi pe care le au aceşti micuţi se numără optimismul şi buna gestionare a emoţiilor.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 08:24
Copiii născuţi în luna iulie, înzestraţi cu calităţi deosebite, care-i diferenţiază de restul copiilor

Sunt personalităţi pozitive

Cercetările arată că micuţii veniţi pe lume în iulie sunt înclinaţi să vadă faţa luminoasă a lucrurilor. Pozitivismul lor este, probabil, şi o urmare a influenţei benefice a soarelui. Oamenii de știință au juns la concluzia că persoanele născute în această lună reuşesc să privească viața cu mai mult optimism. Temperamentul copiilor născuți primăvara și vara îi face pe aceștia să fie văzuți drept persoane pozitive, luminoase.

Îşi gestionează foarte bine emoţiile

Gestionarea emoţiilor este un aspect extrem de important în economia vieţii, care influenţează major relaţia cu cei din jur, dar şi relaţia cu tine însuţi. Copiii născuţi în iulie reuşesc să-şi gestioneze relativ uşor emoţiile şi comportamentele. Cu un minim ajutor din partea părinţilor, aceşti copii vor beneficia de o dezvoltarea psiho-emoţională optimă.

Citeşte şi Scene terifiante! Un labrador A UCIS doi copii nou-născuţi, din GELOZIE. Mama este devastată – FOTO

Un studiu realizat în Japonia arată că, la 18 luni, copiii născuți vara dovedesc o putere mai mare de autoreglare a emoțiilor comparativ cu cei născuți toamna sau iarna. Concret, ei pot face alegeri mai bune în situații de conflict, pot identifca greșeli și se pot raporta la viitor. 

Tind să aibă rezultate mai puţin satisfăcătoare la şcoală

Vestea mai puţin bună este că cei născuţi în luna iulie tind să nu aibă note foarte mari la şcoală. Asta se întâmplă, pe de o parte, din cauza faptului că sunt cei mai mici din clasă, împlinind vârsta de școală cu puțin timp înainte de începerea anului școlar. Pe de altă parte, ei având o fire optimistă şi o bună gestionare a emoţiilor, nu se lasă afectaţi de notele mai puţin bune, fiind perfect conştienţi de calităţile pe care le au.

Totuşi, pot ajunge uşor să performeze la şcoală dacă sunt ușor împinși de la spate și sprijiniți să învețe să fie perseverenți.

Mulţi dintre ei sunt înalţi şi stângaci

Cercetătorii au constatat că cei născuţi în cea de-a doua lună a verii sunt mai înalţi. De asemenea, studiile mai arată că cei mai mulți stângaci sunt născuți în lunile martie și iulie. Deşi nu există o explicaţie ştiinţifică pentru faptul că unii oameni se nasc stângaci, specialiştii presupun că ar putea fi vorba despre incidența infecțiilor în anumite perioade ale anului, care ar putea influența stabilirea mâinii predominante.