Copiii sunt la Mondiale! România a învins Grecia cu 11-2 în „Minibarajul prieteniei”

Imnuri, galerii şi ambiţie: puştii români de la ”Şcoala Europeană” au luat în serios confruntarea cu elevii de la ”Şcoala Athena” din Bucureşti, organizată de GSP TV. Dacă micuţii eleni rîdeau la greşeli, ”tricolorii” erau rugaţi de antrenor să o lase mai uşor.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 10:17
Copiii sunt la Mondiale! România a învins Grecia cu 11-2 în „Minibarajul prieteniei”

GRECIA-ROMÂNIA. Mai e o săptămînă pînă la turul barajului cu elenii, dar avem deja un avantaj în faţa trupei lui Santos. Sub un balon din cartierul Dămăroaia şi în faţa a 200 de spectatori de ocazie, puştii români de la „Şcoala Europeană” s-au distrat pe teren cu elevii de la „Şcoala Athena” din Bucureşti. A ieşit un 11-2 fără replică între copii de şcoală primară, 8-12 ani!

Iar galeriile au făcut o atmosferă mai ceva ca pe Arena Naţională. Fetele au afişat la început un tricolor inscripţionat cu un mesaj pentru „naţionala” lui Piţurcă: „Băieţi, treceţi de baraj şi rupeţi blestemul!”.

Cel mai important meci din istoria recentă a naţionalei de fotbal barajul Grecia-România, decisiv pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, a fost înconjurat de o dispută mediatică fără precedent, având în centru drepturile de transmisie ale partidei tur, care se va disputa vineri 15 noiembrie, la Atena.

Milioanele de iubitori ai fotbalului din ţara noastră au primit un răspuns şi vor putea vedea întâlnirea Grecia – România la România TV, televiziunea care a achiziţionat drepturile exclusive de transmisie a primei manşe.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Scandal URIAŞ la TVR. Se cere audit şi intervenţia DNA