Copil bătut şi umilit pe stradă de un grup de adolescenţi. Poliţia a deschis dosar penal

Scene revoltătoare, de o violență sălbatică, la Cugir. Un copil a fost bătut și umilit în plină stradă de o gașcă de adolescenți. Tinerii au filmat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, potrivit România TV. Poliția a deschis un dosar penal, după ce a fost sesizată de mama copilului. Agresorii sunt aşteptaţi miercuri la Poliţia Cugir, împreună cu părinţii.

10 iul. 2019, 05:03
Copil bătut şi umilit pe stradă de un grup de adolescenţi. Poliţia a deschis dosar penal

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea Cugir din judeţul Alba. Totul a fost filmat, iar după ce a privit imaginile mama băiatului agresat a făcut plângere la Poliţie. În imagini se vede cum băiatul de 10 ani, căzut la pământ, este lovit cu picioarele în cap şi în abdomen de către o fată, iar după ce se ridică este lovit de aceeaşi fată, dar şi de alţi copii, cu palmele peste faţă. Alți copii asistă la aceste scene violente și râd.

„Încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea să privesc. Este vorba despre fiul meu, Robert, care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie”, a scris mama copilului bătut, care este asistentă medicală.

Mama băiatului agresat a depus plângere la Poliție și a apelat la Institutul de Medicină Legală.

Agresorii sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani. Ei au fost identificați de poliție și vor ajunge la secție, împreună cu părinții, pentru audieri. Politia din Cugir a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe în acest caz.


loading...