Copil de 10 ani, beat criţă. Poliţiştii şi-au făcut cruce când l-au găsit dormind pe stradă

Un copil a fost găsit băut pe o stradă din Vaslui. Băiatul de zece ani a fost descoperit pe jos de nişte poliţişti. I se făcuse rău şi a adormit în faţa unui magazin. Copilul a ajuns la spital, iar Protecţia Copilului a început o anchetă.

RomaniaTV.net
11 ian. 2016, 21:15
Copil de 10 ani, beat criţă. Poliţiştii şi-au făcut cruce când l-au găsit dormind pe stradă

Un copil în vârstă de doar 10 ani a fost găsit beat de poliţistii locali dormind în faţa unui magazin din centrul oraşului Vaslui. A povestit politistilor ca nu a mancat nimic, dar a baut bere de la un băiat mai mare. Pentru că i s-a făcut rău, copilul s-a culcat pe trotuar. Băiatul le-a povestit poliţiştilor că locuieste cu tatal si cu ceilalţi frati mai mici. Mama este plecată în străinătate.

În acest caz s-a deschis o anchetă.

Nu este un caz singular. În octombrie 2012, un copil de 9 ani din Vaslui a baut pana a intrat in coma alcoolica si a cazut pe strada. A fost gasit inconstient pe trotuar si transportat cu salvarea la spital.

În 2013, un băiat în vârstă de 12 ani din localitatea vasluiană Oţetoaia a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a băut vin în cimitirul din sat.

De asemenea, în noiembrie 2014, un copil de 11 ani din judetul Vaslui a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost gasit in coma alcoolica intr-o statie de autobuz.