Copil de 10 ani, prins la volan în Ţăndărei în plină carantină de la pandemia de coronavirus

Scene incredibile în orașul Țăndăreni, aflat în carantină totală. Un copil de zece ani a fost prins de polițiști în timp ce se afla la volan. Tatăl acestuia i-ar fi dat mașina și au plecat la plimbare.

28 apr. 2020, 04:43
Copil de 10 ani, prins la volan în Ţăndărei în plină carantină de la pandemia de coronavirus

Potrivit IPJ Ialomiţa, autoturismul a fost depistat duminică pe o stradă din oraşul Ţăndărei. Când au oprit maşina, poliţiştii au constatat că la volan se afla un copil de 10 ani în timp ce tatăl lui era pe scaunul din dreapta.

Poliţiştii din Ţăndărei au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

De asemenea, tatăl în vârstă de 29 de ani a fost totodată amendat pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia.

Reamintim că oraşul Ţăndărei se află în carantină de mai multe săptămâni, măsura fiind dispusă după ce autorităţile au constatat că localnicii nu respectă legea şi măsurile de combatere împotriva coronavirusului, plimbându se pe străzi ca înainte de izbucnirea pandemiei.

În judeţul Ialomiţa, sunt 154 de cazuri de coronavirus şi mai multe decese, inclusiv al unei asistente care a lucrat în punctul de triaj de la Spitalul Ţăndărei. Asistenta a murit după ce a contractat coronavirusul de la persoane care au trecut prin acest punct de triaj şi care au fost confirmate cu COVID-19.

Citeşte şi Scandalul de la Bolintin ia amploare. Ameninţări şocante la adresa şefului Poliţiei: „Faceţi viol cu fetiţele gaborului!” VIDEO