Copil de 3 ani în comă după ce s-a spânzurat accidental într-un gard în timp ce se juca

Incident grav într-o localitate din județul Iași. Un copil de 3 ani este în comă la spital după ce și-a prins capul într-un gard, în timp ce se juca. Un vecin a fost cel care l-a văzut pe micuț și a dat alarma. 

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 12:16
Copil de 3 ani în comă după ce s-a spânzurat accidental într-un gard în timp ce se juca

Inițial părinții l-au dus pe copil cu mașina personală la dispensarul din localitate. Medicii de pe ambulanță l-au găsit acolo în stop cardio respirator. L-au resuscitat și au solicitat de urgență un elicopter SMURD care l-a transferat pe copil la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Medicii de acolo sunt rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate.

„Este vorba de un băiat de trei ani care a fost spânzurat accidental într-un gard, în timp ce se juca în curte, la el acasă. A fost trimisă o ambulanţă în urma sesizării făcută de un vecin. Copilul fusese scos din acel gard de către părinţi şi trimis cu o mașină particulară către un dispensar din apropiere. Ambulanţa a găsit la dispensar copilul în stop cardio-respirator. I-au aplicat măsuri de resuscitare, timp de cinci minute, după care inima lui a pornit. Având în vedere starea lui gravă, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD de la Iaşi pentru a fi transportat la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Vaslui, citat de bzi.ro.