Copil de 5 ani, găsit mort în cuva maşinii de spălat. Avertismentul poliţiştilor

Un copil în vârstă de aproximativ 5 ani a fost găsit mort în cuva maşinii de spălat. Tragedia s-a petrecut într-un oraş din Noua Zeelandă. Poliţiştii trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe părinţi să nu-şi lase copiii nesupravegheaţi.

03 apr. 2021, 20:18
Copil de 5 ani, găsit mort în cuva maşinii de spălat. Avertismentul poliţiştilor

Copil de 5 ani, găsit mort în cuva maşinii de spălat. Tragedia s-a petrecut vineri în suburbia Hoon Hay din orașul Christchurch, potrivit The Mirror.

Copil de 5 ani, găsit mort în cuva maşinii de spălat

Citeşte şi Copil de trei ani mort în ambulanţă. Tatăl micuţului: L-au luat viu şi a ajuns mort. De ce nu au trimis medic?

„O persoană a fost rănită și transportată de urgență la spital. Poliții fac investigații privind circumstanțele în care s-a petrecut tragedia”, au precizat oamenii legii, potrivit observatornews.ro.

Polițiştii avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă mașinile de spălat pentru copii şi îi sfătuiesc pe părinţi să nu-i lase pe micuţi nesupravegheaţă.

Din 2014, aproximativ 3.000 de copii cu vârsta sub cinci ani au fost duși la spital pentru leziuni legate de mașina de spălat – și asta doar în SUA.

În 2019, o fetiță de doi ani a murit după ce a urcat într-un uscător în timp ce mama ei dormea. Tiffany Hebb spune că a ajutat-o ​​Ollie să arunce câteva foi în mașina de spălat înainte de moartea sa.

De alfel, un băiat de doi ani s-a înecat într-o mașină de spălat în Utah în 2012.

Cu un an înainte, un băiețel de patru ani s-a înecat în maşina de spălat, acasă, după ce a urcat și a închis ușa în urma lui. Incidentul s-a petrecut în casa familiei sale din Emiratele Arabe Unite.

Poliția a spus că micuţul a fost lăsat în grija bunicii și a unchiului său în timp ce mama lui era afară.

Băiatul se urcase în mașina de spălat în timp ce se juca și ciclul de spălare a început automat la închiderea ușii, prinzându-l înăuntru.

Citeşte şi Copil de 9 ani, mort la o zi după ce a fost confirmat cu COVID-19. Declaraţiile sfâşietoare ale tatălui:”A început să-i curgă sânge din nas şi gură”

Reamintim că şi la noi au fost surprinse scene înfiorătoare într-o locuință din Tulcea, în vara anului trecut! Un băiețel de doar 7 ani a fost găsit fără suflare în mașina de spălat rufe. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, în seara zilei de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.