Copil de 6 ani, ţinut în casă de o boală cruntă. Daniel are o singură şansă pentru o viaţă normală

La doar 6 ani, un băieţel din Mehedinţi suferă de o boală gravă. Nu poate ieşi din casă, nu merge la grădiniţă şi nici nu se joacă cu ceilalţi copii, dar uimeşte prin inteligenţa şi veselia lui. La trei ani a fost diagnosticat cu o paralizie cerebrală spastică, iar singura lui şansă de a merge normal este un tratament în Franţa pe care părinţii nu au bani să-l plătească.

16 mai 2015, 07:58
Copil de 6 ani, ţinut în casă de o boală cruntă. Daniel are o singură şansă pentru o viaţă normală

Medicii au descoperit boala de care suferă Daniel la vârsta de doar trei ani. De atunci, copilul e tratat în spitalele din România şi face recuperare acasă. Rezultatele se văd însă destul de greu. De curând, pentru Daniel s-a ivit o speranţă. Un tratament la un spital din Franţa care l-ar ajuta să se recupereze în proporţie de 90 la sută.

„De la varsta de 3 anisori ne confruntam si cu aceasta pareza pe partea dreapta. Ni s-au depistat de curand niste noduli pe plamani. Speranta noastra ar fi fost sa ne tratam in Franta. Ca sa ne ducem pe cont propriu ne costa foarte mult. Este 1.400 de euro ziua de spitalizare”, a povestit Daniela Vamvu, mama.

Pentru a se vedea rezultatele, Daniel ar trebui să stea în Franţa cel puţin două săptămâni. Salariul pe care mama îl aduce acasă, singura care are grijă de el, este de doar 1.300 de lei pe lună. Toţi banii se duc însă pe medicamente, utilităţi şi rata la apartament.

Nu rămâneţi indiferenţi şi haideţi să-i dăm şansa de-a se bucura de viaţă.

Cont în euro: RO36BTRLeurt0019692601

Cont în lei: RO30BTRL02601201196926XX