Copil de 6 ani, umilit de învăţătoare şi băgat în spital de colegii de clasă. Directoarea şcolii, reacţie halucinantă

Mama unui copil de clasa pregătitoare a reclamat că băiatul e terorizat atât de colegi, cât şi de învăţătoare. De trei ori a ajuns copilul la spital în ultimele luni, iar mama lui se teme să-l mai ducă la şcoală.

22 dec. 2017, 11:19

Un băiat de 6 ani a ajuns, de la începutul anului școlar, de trei ori la spital după ce ar fi fost lovit de colegi.

Ultima dată, copilul a fost internat timp de trei zile după ce ar fi fost împins pe scări de două fete. Mama spune că și învățătoarea îl pedepseşte pe băiatul născut în Italia, pentru greşelile de limba română.

„În data de 4 decembrie, mi s-a spus ca al meu copil a picat si nu e OK si sa merg la şcoala. Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca, cu ceva stil perna de scaun sub capul lui. Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi, avea urme de sange, ce ii cursese din nas… Nu putea deschide ochii, il întrebam daca ma vede, imi raspundea repetitiv: „2 fetite… 2 fetite m-au impins”. Invatatoarea imi tot repeta ca s-a „aruncat” pe scari!!!! Nu imi venea sa cred ce văd… Copilul era acolo semilesinat, cu ochii inchisi, plangea, urla de durere… Am plecat la spital… Copilul nu a fost in stare sa meargă pana la masina, l-am dus in brațe. Am fost luați imediat, in Upu, nici sa prezentam actele… nu ne-au lasat!

Copilul meu era dezechilibrat total, avea o privire ciudata, am fost internati imediat. Am fost internaţi, luni, marti si miercuri.


De la începutul anului, la prima sedinta, am prezentat situația copilului, domnișoarei învățătoare…

Copilul stăpâneste 80% limba română (fiind nascut in alta tara) si este astmatic.

Dupa câteva săptămâni de la începerea anului scolar, copilul a inceput sa iasa plangand de la ore, pe motiv ca a fost pedepsit ca nu stie limba română, dar in opinia doamnei învățătoare „știe dar nu vrea”…

Eu, ca mama repetandu-i învatatoarei ca nu, nu stie, iar daca sunt probleme sa comunice cu mine, sa nu il mai umileasca, pedepsindu-l. Astea se intamplau in mod repetat…

Vorbim despre un copil un clasa 0!!!!
Am încercat multeee dialoguri cu învățătoarea.
„Daca credeti ca e discriminat, mergeti la directiune”!.
Buuunnn…. Am sunat si la directiune…
Nimic…. Nici un rezultat!!

Prima oara a ajuns la UPU fiind impins cu pumnul in gura de către un coleg, pe motiv sa tacă, iar copilul meu a ajuns cu capul in perete…

A 2 a, copilul vine acasa, cu dureri de burta… A spus ca a primit un picior in zona intima, iar in acea dupa amiaza a vomitat si a stat in pat. Când am intrebat… Iarăși nu s-a știut…

Asta este a 3 oara… Si am fost la un mic pas de o tragedie!!!! 3 zile de spitalizarea, socul si trauma care o traim noi, toata familia… E cauzata de neglijență!

Ce cauta un copil de clasa 0 nesupravegheat??????
De ce este umilit copilul meu de la începutul anului????
De cand s-a întâmplat, copilul meu are scurte dezechilibre, apetit inexistent, dureri de cap….
Noi, familia suntem la capătul puterilor.
Vineri din nou suntem așteptati la vizita, neurologie…
Asta se întâmplă in Scoala Generală Zadareni, jud Arad.
Învățătoare Ramona Claudia Sandru!, scrie pe Facebook Laurența Ahmad Khan, mama băiatului.

Mama băiatului susține că a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, alături de care a atașat și o conversație purtată cu directorul instituției de învățământ pe care a înregistrat-o cu telefonul mobil.

Potrivit digi24.ro, conducerea școlii a demarat o anchetă, dar fără rezultat. Directorul spune că mama este cea care trebuia să ia legătura cu părinții copiiilor care l-au lovit pe fiul ei.

„Dacă copilul dumneavoastră era lovit de trei ori și vine acasă și povestește ce ați fi făcut? Eu aș fi luat legătura cu părinții copiilor care l-au lovit. Eu personal nu am luat legătura cu acești părinți pentru că am considerat că nu este cazul să dăm mai multă importanță unei situații decât este”, spune Alexandru Popa, directorul Școlii Gimnaziale Zădăreni.