Copil de 7 ani, trântit la pământ şi lovit cu o scândură de propriul tată. Scene şocante la Suceava

Un copilîn vârstă de 7 ani fost filmat în timp ce era bătut cu sălbăticie de propriul tată. Scenele şocante au fost surprinse la Suceava. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

09 feb. 2021, 18:50
Copil de 7 ani, trântit la pământ şi lovit cu o scândură de propriul tată. Scene şocante la Suceava

Copil de 7 ani, filmat în timp ce era bătut crunt de propriul tată. Scenele de groază s-au petrecut la începutul lunii ianuarie, în comuna Frumosu din judeţul Suceava.

Copil de 7 ani, trântit la pământ şi lovit cu o scândură de propriul tată

Bărbatul a fost filmat în timp ce îşi trântea fiul la pământ şi îl lovea de mai multe ori cu o scândură. Totul s-a petrecut sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei de fratele mai mare al copilului bătut.

Pe imagini se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte pe băiat, potrivit adevărul. 

Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui.

Citeşte şi Declarații cutremurătoare despre cazul copilului trântit la pământ: „Copiii s-au panicat și au început să plângă, strigau că a murit”. Zeci de mii de persoane cer închisoare pe viață pentru agresor

Imaginile nu au fost făcute publice zilele trecute pe reţelele de socializare.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi au descins la locuința familiei. Aceştia au fost însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava. În familia respectivă trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

Cei patru copii şi mama acestora au fost duşi într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului. Aceștia vor rămâne acolo, sub supraveghere, în următoarea perioadă.

Citeşte şi Mama copilului trântit la pământ în parc, declaraţii cutremurătoare: „Nu a fost prima dată când l-a bătut”

Mama a refuzat să colaboreze cu poliţiştii, declarând că nu își aduce aminte de acel incident și i-a negat chiar existența. Mama a refuzat în scris să depună orice sesizare cu privire la agresiune, astfel că nu s-au putut lua, cel puțin în primă fază, măsuri restrictive față de agresor.

Pe numele tatălui a fost deschis totuși dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.