Copil de 9 ani, BĂTUT CRUNT de tatăl său pentru că a întârziat acasă

Un băieţel de 9 ani din localitatea suceveană Bosanci a primit de la tatăl lui o bătaie soră cu moartea, pentru că a întârziat acasă. Învăţătoarea a fost cea care i-a descoperit rănile, însă copilul, în încercarea de a-şi apăra părintele, a dat iniţial vina pe un coleg, informează România TV.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 12:35
Copil de 9 ani, BĂTUT CRUNT de tatăl său pentru că a întârziat acasă

Băiatul, elev în clasa a III-a, a recunoscut că a fost bătut crunt de către tatăl său pentru că a întârziat acasă, dar numai după ce poliţia a fost sesizată în legătură cu acest caz.

Directorul şcolii a fost cel care a sesizat, miercuri după-amiază, postul de Poliţie din localitate, spunând că elevul a venit la cursuri având multiple echimoze şi escoriaţii pe faţă şi corp.

Copilul a declarat că, în cursul serii de marţi, în timp ce se afla acasă, a fost lovit de tatăl său cu o curea şi cu o bucată de lemn.

Băiatul a fost internat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţe a Minorilor Suceava şi va fi prezentat Serviciului de Medicină Legală Suceava pentru examinare medico-legală.

Tatăl copilului este cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale copilului, se va stabili încadrarea juridică şi se va dispune procedural.

Mama copilului este plecată la muncă în Austria, însă după ce a auzit ce s-a întâmplat a spus că va reveni imediat în ţară.