Copil de nouă ani din Bucureşti, în stare gravă după ce a căzut într-o groapă săpată de RADET

Un copil de 9 ani a căzut într-o groapă cu apă clocotită săpată de RADET, în Sectorul 1. Băiețelul a fost transportat de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu.

18 oct. 2021, 23:57
Copil de nouă ani din Bucureşti, în stare gravă după ce a căzut într-o groapă săpată de RADET

Un copil de nouă ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul trei după ce a căzut într-o groapă săpată de Radet. Incidentul s-a petrecut luni seară, în sectorul 1 al Capitalei.

Un copil de nouă ani a căzut într-o groapă cu apă clocotită în Sectorul 1

Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi că un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Citeşte şi Elev de 14 ani, lovit cu pumnul în cap de profesor. Motivul incredibil pentru care a fost băgat în spital

Micuţul a suferit arsuri de gradul trei şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu din Capitală.

„La data de 18 octombrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând, la un picior, leziuni prin arsură.
În cauză Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea situației de fapt”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi Doi dintre pacienţii transferaţi în Ungaria au murit. Lucian Bode: „Situaţia este extrem de critică”