Copil de nouă ani, dus la spital după ce a fost găsit în comă alcoolică

Un copil în vârstă de nouă ani, din localitatea vasluiană Valea Oanei, a fost transportat cu ambulanţa la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost găsit de către mama sa în comă alcoolică, băieţelul consumând împreună cu prietenii de joacă mai multe păhărele cu ţuică.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 16:30
Copil de nouă ani, dus la spital după ce a fost găsit în comă alcoolică

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, copilul a băut împreună cu mai mulţi colegi de joacă dintr-o sticlă cu ţuică, după ce a fost lăsat nesupravegheat de către părinţi. Ulterior, el a fost găsit în casă de mama sa, într-o stare de somnolenţă şi fără a se putea vorbi cu acesta.

„Noi am fost apelaţi prin numărul de urgenţă 112 de mama copilului care, din simptomele pe care ni le-a prezentat la telefon, se afla în comă alcoolică. În momentul în care am ajuns la domiciliul părinţilor, băieţelul începuse să-şi revină din starea în care se afla şi, după acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la spital”, a declarat asistentul şef al SAJ Vaslui, Doina Spiru.

Preluat de ambulanţă, băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde, pe lângă efectuarea unor serii de analize, i se va acorda şi tratamentul adecvat pentru astfel de cazuri.