Copil de patru ani, lăsat să cadă de la balcon: „L-am scăpat, apoi m-am dus să mănânc o pizza”

Un copil de doar patru ani a murit după ce a căzut de la balcon. Tragedia s-a petrecut în Italia. Micuţul a fost scăpat din braţe de cel pe care părinţii săi îl angajaseră pentru a ajuta la treburile casnice.

22 sept. 2021, 23:19
Copil de patru ani, lăsat să cadă de la balcon: „L-am scăpat, apoi m-am dus să mănânc o pizza”

Copil de patru ani, lăsat să cadă de la balcon. S-a întâmplat în Napoli. În urma verificărilor făcute de poliţişti, se pare că de vină pentru această tragedie este Mariano Cannio, un tânăr în vârstă de 38 de ani, care a fost angajat de familia copilului pentru a ajuta la treburile casnice.

Copil de patru ani, lăsat să cadă de la balcon. Tragedie în Italia

Citeşte şi Cristina și Boris Danu, sfârșit tragic în Italia. Motocicleta cu care se deplasau s-a rupt în două

Mariano Cannio le-a povestit anchetatorilor că a ieşit pe balcon împreună cu băieţelul în vârstă de patru ani şi că l-a scăpat din braţe pentru că ar fi ameţit.

„L-am luat în brațe și am ieșit cu el pe balcon. Când eram lângă balustradă, am simțit o amețeală, m-am aplecat și am scăpat copilul din brațe. Imediat, am auzit țipete venind de jos și m-am speriat. Eram conștient de ce se întâmplase”, a declarat tânărul în timpul audierilor.

După ce l-a scăpat pe copil din brațe, Mariano  a mers să mănânce o pizza.

„M-am dus să mănânc o pizza în Sanità, apoi m-am întors acasă. M-am întins pe pat și am început să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Apoi am coborât și am mers la un bar din via Duomo, mi-am luat un cappuccino și un croissant, apoi am revenit acasă, unde m-ați găsit”, le-a relatat Cannio polițiștilor, potrivit observatornews.ro.

Se pare că bărbatul suferă de schizofrenie, iar părinţii copilului ştiau acest lucru în momentul în care l-au angajat.

În momentul în care s-a produs tragedia, în casă se mai afla şi mama copilului. Aceasta este însărcinată în opt luni, iar tânărul de 38 de ani fusese angajat pentru a ajuta la treburile casnice.

Bărbatul, care nu are antecedente, este închis în Penitenciarul Poggioreale din Napoli.

Băiatul în vârstă de patru ani a fost înmormântat miercuri, 22 septembrie.

Citeşte şi Grevă în Italia. MAE atenţionează românii care tranzitează ţara vineri, 24 septembrie