Copil de şapte ani din Botoşani, găsit mort în casă. Era răcit, iar mama nu l-a dus la spital de frică să nu ia COVID

Un copil în vârstă de şapte ani a fost găsit mort în casă. Acesta ar fi fost răcit, iar mama nu l-a dus la spital de frică să nu ia COVID. Tragedia s-a petrecut în Botoşani.

18 ian. 2022, 08:29
Copil de şapte ani din Botoşani, găsit mort în casă. Era răcit, iar mama nu l-a dus la spital de frică să nu ia COVID

Copil de şapte ani din Botoşani, găsit mort în casă. Este vorba despre un băieţel. Acesta a fost găsit mort chiar de mama sa. Femeia a sunat la 112.

Copil de şapte ani din Botoşani, găsit mort în casă

Tragedia s-a petrecut în localitatea Mlenăuţi din comuna Hudeşti. Băieţelul ar fi fost răcit, iar mama sa l-a tratat cu nişte medicamente pentru care nu avea prescripţie de la medic. Femeia nu l-a dus la spital de frică să nu i-a covid.

Citeşte şi Fiul lui Sorin Cîmpeanu s-a infectat cu COVID. „A purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion”

În momentul în care l-a găsit fără suflare, mama a alertat cadrele medicale. O asistentă care s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul copilului şi a sunat la Poliţie.

Medicii legişti urmează să stabilească în urma necropsiei cauza morţii. Copilul nu era cunoscut cu alte afecţiuni, în afară de răceală.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

“Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează ca, în funcţie de rezultatele necropsiei, să fie dispuse măsuri procedurale“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, potrivit botoşaninews.ro. 

Citeşte şi Tatăl Raisei, fetiţa omorâtă de poliţist pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. „A dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine”