Fiul lui Sorin Cîmpeanu s-a infectat cu COVID. „A purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion”

Ministrul Educaţiei a declarat, luni, că fiul său, care este student, a avut COVID-19. A luat boala la petrecerea de Revelion, nu la facultate.

17 ian. 2022, 22:00
Fiul lui Sorin Cîmpeanu s-a infectat cu COVID. „A purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion”

Fiul lui Sorin Cîmpeanu s-a infectat cu COVID. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ministrul Educaţiei, după ce a fost întrebat cum îşi trimite copilul la şcoală, în condiţiile valului cinci al pandemiei.

„Este student și o face cu o responsabilitate admirabilă”, a afirmat Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă dacă e sigur că nu poate lua boala, ministrul Educaţiei a spus că fiul său s-a infectat deja.

„Nu la școală. La petrecerea de Revelion, cu mai mulți studenți. Mi-a spus că a purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion. Este vaccinat complet și nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat în izolare corect, după care a mers la facultate”, a declarat ministrul Educaţiei, luni seara, la Digi24, conform Mediafax.

Citeşte şi: El e omul – puzzle care întoarce toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Și-a tatuat toată fața și și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale: „Nu vreau să arăt uman”

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că fiul său s-a testat pentru o „cu totul altă problemă”, fără nicio legătură cu Covid, și așa a aflat că a luat virusul.

De asemenea, ministrul Educaţiei a subliniat că gradul de siguranță în școli diferă de la o unitate de învăţământ la alta,însă media ar fi între 7,60 – 8,20, de la 1 la 10.

„Dacă ar fi existat și teste în școli, siguranța s-ar fi dus undeva către nota 9. Dacă ar fi existat și o responsabilitate din partea tuturor, adică dacă s-ar fi testat toți elevii, nota ar merge la 9,50. Pericol există, dar părinții îi pot învăța pe copii că masca, respectarea regulilor de igienă și vaccinarea duc siguranța către 100%”, a spus ministrul, la Digi24.

Citeşte şi: Trucul genial cu care scoţi petele de deodorant cu câteva ingrediente banale pe care oricine le are în casă


loading...
Partenerii noștri