Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini

Un copil de şase ani din localitatea timişeană Checea a ajuns, vineri, la Spitalul de Copii din Timişoara în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini. Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Copii din Timişoara, starea micuţului este gravă şi el va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 16:29
Copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de o haită de câini

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, de educatoarele grădiniţei din Checea despre faptul că un copil de şase ani a dispărut.

Copilul trebuia să fie luat de bunica sa de la grădiniţă, însă aceasta a întârziat, iar într-un moment în care educatoarele pregăteau ceilalţi copii pentru a fi luaţi de părinţi acesta a dispărut, scrie Mediafax.

Copilul a fost găsit imediat după apelul făcut la 112 de educatoare de către un paznic al unei ferme agricole, care a observat că minorul fusese muşcat de o haită de câini.

Mezdrea a afirmat că o ambulanţă l-a preluat pe copil şi l-a dus la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Copii din Timişoara, starea micuţului este gravă şi el va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului şi dacă acei câini au stăpân.