Copil de trei ani mușcat de față de un câine, în apă în staţiunea Mamaia

Incident grav pe Litoral. Un copil de trei ani a fost mușcat în zona feţei de un câine, în zona Mamaia Nord.

10 aug. 2021, 11:58
Copil de trei ani mușcat de față de un câine, în apă în staţiunea Mamaia

Un copil de trei ani aflat în apa mării a fost muşcat, luni seară, de un câine care a intrat în apă. Incidentul a avut loc luni seara pe o plaja din Mamaia Nord. Câinele era plimbat pe plajă şi prin apă de către stăpânul lui, fără botniţă, printre turişti.

La un moment dat, animalul s-a repezit şi l-a muşcat în feţei pe un copil aflat în apă.

Citeşte şi: Cum a reacţionat un vamaiot când a găsit pe faleză o boxă la care se auzeau manele. Gestul omului a devenit viral imediat – VIDEO

„Poliţiştii au constatat faptul că (…) un minor, de trei ani, din judeţul Arad, muşcat în zona feţei de un câine rasa Akita Inu. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul se afla în apa mării împreună cu tatăl său în momentul în care a fost muşcat de câinele care se afla tot în apă cu stăpânul său, de 53 de ani, din Bucureşti”, a transmis IPJ Constanţa, citat de News.ro.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Citeşte şi: Copii căzuţi cu un carusel, după ce au urcat în el alături de mama lor, deşi accesul adulţilor nu era permis

Pe plaja din Mamaia, accesul cu câini este interzis, amenzile fiind cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei.