Cum a reacţionat un vamaiot când a găsit pe faleză o boxă la care se auzeau manele. Gestul omului a devenit viral imediat – VIDEO

Un tânăr a uimit pe toată lumea după ce a fost filmat cum distruge boxa unor petrecăreți care ascultau manele pe stradă.

10 aug. 2021, 11:28
Cum a reacţionat un vamaiot când a găsit pe faleză o boxă la care se auzeau manele. Gestul omului a devenit viral imediat – VIDEO

Cum a reacţionat un vamaiot când a găsit pe faleză o boxă la care se auzeau manele. Tinerii mergeau pe stradă, trăgând după ei o boxă de mari dimensiuni, din care răsunau manele. S-au oprit la un moment dat și au început să danseze în jurul boxei. Atunci, un trecător nervos a luat boxa și a trântit-o de pământ.

Cum a reacţionat un vamaiot când a găsit pe faleză o boxă la care se auzeau manele. Gestul omului a devenit viral imediat

Scenele s-au petrecut pe stradă, în Vama Veche, potrivit Dobrogea.tv. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, unde s-au viralizat rapid. „Atenție! În Vama Veche, consumul excesiv de manele dăunează grav boxelor!”, este mesajul care însoțește filmarea.

În urmă cu două zile o poveste emoţionantă a ieşit la iveală. O fetiță de 11 ani confecționează bijuterii pe care le vinde în fiecare seară pe faleza din Vama Veche. Tiara strânge astfel bani pentru Honey, cățelul ei care s-a născut cu picioarele din spate paralizate.

Operația costă 10.000 de lei, iar Tiara a strâns pe parcursul verii în jur de 6.000 din vânzarea bijuteriilor create de ea. După un mesaj emoționant de mobilizare pe rețelele sociale, oamenii au mers cu zecile la taraba ei și într-o singură seară au ajutat-o pe Tiara să strângă suma necesară pentru operația lui Honey.

Citeşte şi: Un turist din Costinești a început să îi certe pe salvamarii care i-au salvat viața. Ce a avut să le spună românul în stare de ebrietate salvatorilor: Acolo e groapa!
Anul trecut, un cățel abandonat de mama lui și paralizat la picioarele din spate a determinat-o pe Tiara să găsească o soluție să îl salveze. Tiara Dobra: „Strâng bani pentru operația lui Honey, care s-a născut în 30 octombrie 2020. A fost respinsă de mama și frații ei. Mama ei nu o lasă să sugă, așa că cinci luni eu i-am dat lapte cu seringa”.

Tiara a început să confecționeze bijuterii și să le vândă. Pe mica ei tarabă găsești pandantive, coliere, brățări și brelocuri.

Citeşte şi: Drogul care face ravagii pe plajele din România. Turiştii din Vama Veche vin cu mărturii şocante: „O fată dezbracată urla pe trotuar ca din gură de şarpe”