Copil de trei ani, omorât în bătaie de concubinul mamei sale

În noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care era băut, a început să se certe cu concubina lui, pe care a luat-o la bătaie. Ulterior, deranjat de plânsetele copilului de trei ani al femeii, bărbatul a început să îl lovească şi pe acesta. În urma loviturilor primite, copilul a murit.

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 11:48
Copil de trei ani, omorât în bătaie de concubinul mamei sale

Un copil în vârstă de trei ani din localitatea doljeană Moţăţei a fost omorât în bătaie de concubinul mamei sale, care este audiat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care era băut, a început să se certe cu concubina lui, pe care a luat-o la bătaie. Ulterior, deranjat de plânsetele copilului de trei ani al femeii, bărbatul a început să îl lovească şi pe acesta. În urma loviturilor primite, copilul a murit.

Duminică, bărbatul, care este este cercetat pentru ucidere din culpă, este audiat la sediul Poliţiei din Moţăţei, unde ar urma să ajungă şi un procuror, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, procurorul Magda Băsescu.