Copil de un an şi jumătate, abandonat în scara unui bloc. Poliţiştii i-au găsit bunica, dar aceasta refuză să-l ia în grijă

Un copil de circa un an şi jumătate a fost găsit abandonat în scara unui bloc din Adjud, judeţul Vrancea. În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit-o pe bunica băieţelului, dar aceasta a refuzat să îl ia în grijă, scrie news.ro.

RomaniaTV.net
14 mart. 2019, 08:34
Copil de un an şi jumătate, abandonat în scara unui bloc. Poliţiştii i-au găsit bunica, dar aceasta refuză să-l ia în grijă

Copilul a fost găsit de un bărbat în scara unui bloc din Adjud. Avea lângă el o sacoşă cu haine. Imediat, bărbatul a anunţat autorităţile, iar copilul a fost preluat de Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Adjud. Băiatul a fost dus la spital pentru investigaţii şi după externare va ajunge în grija unui asistent maternal.

Între timp, Poliţia a făcut verificări pentru a descoperi rudele băieţelului abandonat şi au găsit-o pe bunica copilului. Aceasta este din Bacău însă a refuzat să-l preia în grijă pe micuţ, invocând lipsa condiţiilor. De asemenea, poliţiştii au identificat-o pe mama băieţelului, însă nu au dat deocamdată de ea.

Femeia urmează să fie contactată de poliţişti care, în funcţie de declaraţii, o vor putea acuza de abandon ori rele tratamente aplicate minorului.