Copil de ZECE ANI, prins la volanul unei maşini cu un bebeluş în spate: Declaraţia lui a surprins POLIŢIA

Un băiat de doar zece ani din Norvegia a fost prins la volanul maşinii părinţilor, cu surioara sa de doar 18 luni pe bancheta din spate, în timp ce încerca să ajungă la bunicul lui care locuia la 60 de kilometri distanţă. Atunci când a fost oprit de poliţie el a declarat că este o persoană adultă pitică ce şi-a uitat permisul de conducere acasă.

13 feb. 2014, 18:52
Copil de ZECE ANI, prins la volanul unei maşini cu un bebeluş în spate: Declaraţia lui a surprins POLIŢIA

Micuţul a fost descoperit de poliţie în momentul în care a intrat cu maşina într-un şanţ în timp ce încerca să ajungă la bunicul lui în vizită. Inedit este faptul că în spate se afla şi surioara lui, un bebeluş de doar 18 luni, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un copil de 14 ani a furat maşina vecinului şi a intrat cu ea în şanţ

Cu toate acestea, inedită este reacţia copilului în momentul în care poliţia l-a întrebat de ce a recurs la acest gest. Astfel, el a încercat să le explice că este de fapt o persoană adultă pitică şi şi-a uitat permisul de conducere acasă. Incidentul a avut loc în oraşul Dokka,

Părinţii s-au trezit şi au descoperit că cei doi copii au disprut şi că cineva le-a luat maşina. Au fost foarte supăraţi. Băiatul le-a spus poliţiştilor că este un pitic şi că şi-a uitat actele acasă„, a declarat Baard Christiansen, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Citeşte şi Copil de 14 ani, vitezoman la insistenţele tatălui

Din fericire, cei doi copii nu au fost răniţi în timpul accidentului şi maşina nu a fost avariată. Mai mult, pe numele băiatului de zece ani nu au fost depuse plângeri şi cazulo a fost închis.