Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Un copil în vârstă de 12 ani, din Iaşi, s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Acesta a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului.

22 apr. 2021, 23:52
Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Incidentul s-a petrecut miercuri, la Iaşi. Copilul a fost transportat la spital în stare gravă.

Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Citeşte şi Tragedie în Buzău. Adolescent de 14 ani, mort din cauza unui selfie

Copilul în vârstă de 12 ani era cu mai mulți prieteni în gara din Iaşi, și în joacă, s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă aflat pe o linie secundară. S-a format un arc electric, iar copilul a fost electrocutat.

Un angajat CFR a fost cel care l-a gasit şi a sunat imediat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Medicii i-au acordat copilului primul ajutor.

„Minorul a căzut de la înălţime după electrocuţie prin arc electric, de la firele de înaltă tensiune de deasupra vagonului. Pacientul are o arsură pe 30 la sută din suprafaţa corporală, estimată a fi de gradul doi. A suferit traumatisme multiple prin cădere de la înălţime. S-a început tratamentul, apoi a fost transportat în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului de Copii „Sfânta Maria”, pentru tratament de specialitate”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, potrivit News.ro.

Citeşte şi Zeci de copii şi tineri au murit pentru un selfie. Ce spune psihiatrul: „Românii tânjesc pentru un moment sub lumină”