Copil de 11 ani, înecat în Teleajen. Zeci de persoane s-au înghesuit pe malul râului VIDEO

Tragedie în Prahova. Un copil s-a înecat într-un râu de lângă Ploiești. Băiatul a fost scos din apă de rude, după mai multe ore de căutări.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 14:22
Copil de 11 ani, înecat în Teleajen. Zeci de persoane s-au înghesuit pe malul râului VIDEO

Incidentul s-a produs duminică după amiază, la câţiva kilometri de Ploieşti. Autorităţile au fost anunţate că un copil a dispărut în apă, în zona unui pod din localitatea Bucov. Având în vedere suprafaţa mare pe care trebuia să se desfăşoare căutările – aproximativ 3000 de metri pătraţi – dar şi faptul că adâncimea apei varia între jumătate de metru şi trei metri, la faţa locului a fost solicitată o echipă de scafandri, informează ISU Prahova.

În timp ce echipele de salvare îl căutau pe copil cu barca, rude ale acestuia au ajuns şi ele la faţa locului iar în scurt timp zeci de oameni s-au strâns pe malul râului. Câţiva dintre bărbaţi au intrat şi ei în apă, scoţându-l pe băiatul de 11 ani.

Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat,.

Imaginile surprinse de pe podul sub care s-a produs tragedia arată cum zecile de oameni adunaţi pe malul Teleajenului au încălcat regulile de prevenire a răspândirii SARS-Cov-2 şi s-au înghesuit să vadă ce se întâmplă.