Copil, lovit cu maşina de un FOST SENATOR, la Iaşi

Un copil de 6 ani a fost lovit, duminică seară, pe trecerea de pietoni de un fost senator UDMR, Laszlo Gyerko, într-o intersecţie din Iaşi. Politicianul se juca pe telefon şi nu l-a văzut pe băiatul care traversa strada pe trecerea de pietoni. Micuţul a fost dus imediat la spital. Fostul demnitar a spus că nu a văzut culoarea roşie a semaforului.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 10:36
Copil, lovit cu maşina de un FOST SENATOR, la Iaşi

Echipajul SMURD sosit la faţa locului l-a dus la spital, de unde a fost externat în scurt timp. „Minorul era angajat în traversarea regulamentară a străzii. Vina aparţine şoferului care nu a acordat prioritate la trecere. Acesta nu a respectat semnificaţia semaforului galben intermitent aflat în funcţiune. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a întocmit dosar penal conform art. 184 Cod Penal. Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a declarat inspector principal Mihaela Abaza, purtător de cuvant al IPJ Iaşi, potrivit bzi.ro.

Fostul senator UDMR, Laszlo Gyerko, şi-a dat demisia în 2011, întrucât nu era compatibil cu funcţia sa, fiind ales în Consiliul Concurenţei.

Poliţia a demarat o anchetă.