Copil mort după ce a rămas blocat în maşina de spălat. Familia este în stare de şoc!

Un copil şi-a găsit sfârşitul după ce a fost găsit inconștient în mașina de spălat aflată în funcțiune. Poliţiştii din Noua Zeelandă au deschis o anchetă de proporţii după ce au aflat despre această tragedie cumplită.

23 feb. 2021, 10:40
Copil mort după ce a rămas blocat în maşina de spălat. Familia este în stare de şoc!

Copil mort după ce a rămas blocat în maşina de spălat. Copilul a fost găsit în mașina de spălat care, în acel moment, se afla în funcțiune. A fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Copil mort după ce a rămas blocat în maşina de spălat. Familia este în stare de şoc!

În acest caz, nu a fost deschis un dosar de moarte suspectă. Disperaţi, părinţii încearcă să-şi explice cum a fost posibilă tragedia. Din 2014, aproximativ 3.000 de copii cu vârsta sub cinci ani au fost duși la spital pentru leziuni legate de mașina de spălat – și asta doar în SUA.

În 2019, o fetiță de doi ani a murit după ce a urcat într-un uscător în timp ce mama ei dormea. Tiffany Hebb spune că a ajutat-o ​​Ollie să arunce câteva foi în mașina de spălat înainte de moartea sa.

De alfel, un băiat de doi ani s-a înecat într-o mașină de spălat în Utah în 2012.

Cu un an înainte, un băiețel de patru ani s-a înecat în maşina de spălat, acasă, după ce a urcat și a închis ușa în urma lui. Incidentul s-a petrecut în casa familiei sale din Emiratele Arabe Unite.

Poliția a spus că micuţul a fost lăsat în grija bunicii și a unchiului său în timp ce mama lui era afară.

Băiatul se urcase în mașina de spălat în timp ce se juca și ciclul de spălare a început automat la închiderea ușii, prinzându-l înăuntru.

Şi la noi au fost surprinse scene înfiorătoare într-o locuință din Tulcea, în vara anului trecut! Un băiețel de doar 7 ani a fost găsit fără suflare în mașina de spălat rufe. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, în seara zilei de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.

Citeşte şi: Scene înfiorătoare într-o locuinţă din Tulcea! Un băieţel de doar 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat rufe