Scene înfiorătoare într-o locuinţă din Tulcea! Un băieţel de doar 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat rufe

Scene înfiorătoare într-o locuință din Tulcea! Un băiețel de doar 7 ani a fost găsit fără suflare în mașina de spălat rufe. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 12:09
Scene înfiorătoare într-o locuinţă din Tulcea! Un băieţel de doar 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat rufe

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, în seara zilei de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Ce a făcut mama când a aflat că băieţelul a fost omorât

În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul acestuia.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art.192 din Codul penal și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Citeşte şi: Accident CUMPLIT în Tulcea. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina în stâlp FOTO

De asemenea, polițiștii au informat reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea privind incidentul, pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.

Potrivit ziarului Tulcea Noastră, copilul era în cameră împreună cu sora lui mai mică, în vârstă de 3 ani. La un moment dat micuțul a intrat în cuva mașinii de spălat, iar aceasta s-a închis ermetic. În câteva minute, a murit din cauza lipsei de oxigen. Părinții celor doi copii erau într-o altă cameră.