Un copil de nouă ani a murit după ce a căzut într-un pârâu

Un copil în vârstă de 8 ani din localitatea vasluiană Stuhuleț, comuna Berezeni, a fost transportat cu un elicopter SMURD după ce a căzut într-un pârâu. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

05 mai 2016, 15:09
Un copil de nouă ani a murit după ce a căzut într-un pârâu

Un copil de nouă ani s-a înecat, joi, într-un pârâu din marginea localităţii vasluiene Stuhuleţ, medicii de pe ambulanţă şi de pe elicopterul SMURD chemat la faţa locului declarând decesul după două ore de manevre de resuscitare.

Potrivit primarului comunei Berezeni, Iulian Miliare, copilul de nouă ani a intrat împreună cu un băieţel de patru ani în apă, pentru a-i arăta cum se prinde peşte. Au alunecat însă într-o groapă din pârâu, amândoi.

„Văcarul satului i-a văzut şi a sărit în apă imediat după ei. I-a scos şi a sunat imediat la 112, dar unul dintre copii era inconştient. A sosit o ambulanţă, iar apoi şi un elicopter SMURD”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Berezeni.

Timp de două ore, medicii au încercat manevre de resuscitare. Băieţelul provine dintr-o familie cu nouă copii, el fiind cel mai mic.