Copilă de 10 ani, moartă din cauza unei provocări pentru Tik Tok. Caz incredibil!

O provocare pentru Tik Tok i-a adus sfârșitul unei fetițe de 10 ani din Palermo, sudul Italiei.

22 ian. 2021, 17:07
Copilă de 10 ani, moartă din cauza unei provocări pentru Tik Tok. Caz incredibil!

Copila participa la o provocare numită ”jocul cu eșarfa” de pe reteaua socială TikTok, potrivit presei italiene.

Antonella, de 10 ani, se afla în baia din casa familiei sale, și-a legat o curea în jurul gâtului cu scopul de rămâne fără răsuflare cât mai mult timp. În tot acest timp se filma cu telefonul mobil.

Descoperirea cumplită a fost făcută de sora copilei, în vârstă de cinci ani. Ea a găsit-o fără suflare în casă.

Fata a fost dusă imediat de părinți la spitalul de pediatrie din Palermo. Din nefericire, nu a supraviețuit.

”Jocul cu eșarfă” de pe Tik Tok, în care copiii își blochează respirația până când leșină pentru a experimenta senzații tari, provoacă în fiecare an accidente, dintre care unele sunt fatale.

Părinții au mărturisit că nu știau la ce joc participa fata lor. ”N-am știut nimic. Nu știam că ea participă la acel joc. Știam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aș fi putut imagina această atrocitate?”, a spus tatăl fetei.

”Fiica mea, micuța mea Antonella care moare din cauza jocurilor extreme de pe TikTok: cum pot accepta?”, a adăugat Angelo Sicomero. El și soția au decis să doneze organele fetei pentru a salva, astfel, viețile altor copii.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru incitare la sinucidere. Anchetatorii au confiscat telefonul copilei și urmează să stabilească dacă fata era conectată cu alți participanți sau dacă a înregistrat respectivul clip video pentru prieten sau cunoscuți.

Platforma Tik Tok, lansată în anul 2016, a transmis și un comunicat după această tragedie. ”Siguranța comunității TikTok este prioritatea noastră principală, suntem la dispoziția autorităților competente pentru a colabora la ancheta lor”, se arată în document.

Citește și Noi detalii în cazul accidentului cu trei morţi de la Iaşi. Şoferiţa este cântăreaţă de muzică populară