Copilă de 13 ani, RĂPITĂ, SECHESTRATĂ şi TORTURATĂ. VIOLUL a fost transmis pe INTERNET VIDEO

O tânără din America a avut parte de un incident şocant în copilărie, când a fost răpită şi violată de un pedofil pe care îl cunoscuse pe internet. În prezent, la 13 ani după incident, femeia de 26 de ani şi-a povestit drama trăită în copilărie pentru a ajuta alţii copii să nu treacă prin situaţii asemănătoare.

25 nov. 2014, 12:09

Totul a început atunci când  Alicia Kozakiewicz avea doar 13 ani și credea că discută online cu un adolescent de vârsta ei. Cu toate acestea, ulterior a realizat că era vorba de un pedofil, potrivit Mirror.

Citeşte şi Anchetă de amploare: Reţea de PEDOFILIE cu POLITICIENI, SERVICII SECRETE şi figuri publice importante

Adolescența sa a fost una normală, era o fată liniștită, timidă, până în momentul în care a descoperit discuțiile online, când a căpătat o încredere nemaipomenită în sine. În fața monitorului, cu tastatura în brațe, la doi pași de mama ei, se considera în cea mai deplină siguranță, neavând niciun motiv să creadă că această ocupație o va traumatiza. Astfel, a început să vorbească din ce în ce cu mai mulţi oameni ajunând într-un final să poarte discuţii lungi cu un necunoscut. 

În ajunul Anului Nou s-a pregătit, în secret, să-l întâlnească. După cină s-a prefăcut că are o durere de stomac și s-a strecurat în afara casei. Deși era frig, nu-și luase haine groase, nu plănuia să stea foarte mult. Mergând spre locul de întâlnire, spune că a auzit o voce interioară care o îndemna să se întoarcă acasă.

Când a ajuns acolo, s-a auzit strigată, dar cel care o făcuse nu era adolescentul de care se îndrăgostise în timpul conversațiilor online, ci era un bărbat în toată firea. 

Fii cuminte, fii liniștită„, au fost primele cuvinte pe care le-a auzit după ce s-a trezit sechestrată într-o maşină.

Drumul groazei a durat aproape cinci ore. Au ajuns la casa lui, a aruncat-o pe scări, într-o pivniță, plină de dispozitive ciudate, era chiar și o cușcă.

Este în regulă, poți să plângi, urmează să treci printr-o perioadă grea!„, i-a spus bărbatul.

Citeşte şi Adolescentă de 15 ani, sechestrată şi VIOLATĂ pe un câmp

Își amintește cum i-a smuls hainele. I-a pus o zgardă în jurul gâtului și a tras-o după el până în dormitor, unde a legat-o de podea, i-a spart nasul şi apoi a violat-o.

În cele patru zile care au urmat a fost ținută în lanț tot timpul, violată, bătută, torturată.

Mi-am pierdut conștiența de mai multe ori. Sunt multe pete albe în memoria mea, se spune că prin hipnoză acele amintiri ar reveni, dar la ce mi-ar folosi așa ceva?„, a mărturisit victima jurnaliștilor.

La finalul celei de a patra zile, s-au auzit zgomote puternice. S-a ascuns sub pat, a crezut că i-a sosit clipa când i s-a cerut să iasă de acolo, sub amenințarea unui pistol, aproape că a leșinat de fericire atunci când a citit pe jacheta celui care avea arma FBI. Șansa sa a fost faptul că răpitorul a transmis, într-un grup online, imagini video ale torturii la care a fost supusă. Unul din membri grupului s-a speriat că ar putea fi acuzat de complicitate și a anunțat poliția. Urmărind IP-ul stream-ului, a fost identificată casa în care fusese sechestrată.

După această experiență traumatizantă, ea s-a implicat activ în lupta împotriva exploatării sexuale a copiilor, strângând fonduri pentru înființarea unor grupe speciale care să supravegheze traficul pe internet cu materiale pornografice pedofile, pentru a salva din brațele monștrilor și alți copii, alte victime nevinovate.