Copila de 7 ani, devenită cunoscută după ce a cântat în buncăr, a oferit un moment de senzație la un concert din Polonia! A interpretat imnul Ucrainei în fața a mii de persoane VIDEO

Amelia Anisovych a interpretat imnul național al Ucrainei în fața a zeci de mii de oameni, pe un stadion din Polonia. Fetița de doar 7 ani a devenit extrem de populară în mediul online, după ce în urmă cu doar două săptămâni a apărut într-un clip în care cânta într-un buncăr melodia “Let It Go” din filmul animat “Frozen”.

21 mart. 2022, 15:50

Într-o ținută populară ucraineană albă, Amelia a uimit întreaga audiență de pe stadionul Atlas Arena din Polonia. Duminică seară, în cadrul unui concert, fetița de doar 7 ani a interpretat imnul național ucrainean, informează Daily Mail.

În cadrul concertului intitulat „Împreună cu Ucraina”, Amelia Anisovych a cântat alături de Marcin Wyrostek, Dagadana, Igo, Jerry Heil și Daria Zawialow.

CITEȘTE ȘI: Război în Ucraina, ziua 26. Ruşii au bombardat un mall din Kiev, cel puţin şase civili au fost ucişi


Amelia Anisovych a ajuns în Polonia pe data de 9 martie, după ce a reușit să fugă din infernul din Ucraina împreună cu bunica și frații ei. După cum informează sursa citată, mama ei, Lilia, și tatăl ei, Roman au rămas în Kiev.

Amelia a devenit celebră la începutul lunii martie, după ce a fost postat pe Facebook un clip în care aceasta cântă melodia „Let It Go” din filmul de animație „Frozen”, într-un adăpost subteran din Kiev, unde a petrecut şase zile.

CITEȘTE ȘI: Cum arată acum viața oamenilor din Kiev. Coadă uriașă la magazin. „A fost sărbătoare când au băgat carne. Oamenii nu au mai mâncat de multă vreme ceva proaspăt”

Interpretarea adorabilă s-a viralizat, fiind distribuită de sute de mii de ori pe diferite platforme de socializare. Amelia a primit mesaje de susţinere inclusiv din partea cântăreței celebrei melodii, Idina Menzel, și a compozitoarei Kristen Anderson-Lopez.