Copilele abuzate de antrenorul pedofil din Timişoare erau supuse la perversiuni sexuale

Au apărut primele declaraţii ale copilelor abuzate de antrenorul pedofil din Timişoara. Fetele au povestit cum antrenorul le obliga la perversiuni sexuale pentru a ajunge "campioane”. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul de 60 de ani făcea sex în grup cu minore.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 06:38
Copilele abuzate de antrenorul pedofil din Timişoare erau supuse la perversiuni sexuale

Abuzurile au ieşit la lumină după ce tatăl unei fetiţe a depus plângere împotriva antrenorului. Cercetările au fost extinse apoi, iar poliţiştii au descoperit încă o victimă.

Potrivit cancan.ro, micuţele abuzate le-au povestit părinţilor detalii terifiante.

„Maria ne-a spus după un curs că nu mai vrea să meargă la karate. Când am întrebat-o de ce, ea ne-a zis că profesorul este murdar. Pe urmă a izbucnit în plâns şi ne-a povestit cum profesorul i-a pipăit pieptul şi i-a băgat două degete în gură. I-a spus că vrea să o facă minunată, o adevărată campioană la karate, dar pentru asta trebuie să devină fată mare şi să îşi aproprie gura de organele lui genitale”, au povestit părinţii Mariei.

„Au fost ridicate mai multe fotografii cu caracter pornografic şi suporţi magnetici care vor fi supuse unor expertize informatice”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, este cercetat acum pentru viol şi corupţie sexuală şi riscă până la 30 de ani de închisoare.