Copilotul din tragedia aviatică din Apuseni, audiat în spital

Copilotul din avionului prăbuşit în Apuseni a fost audiat joi de procurori chiar în spitalul în care este internat, în Cluj.

30 ian. 2014, 12:58
Copilotul din tragedia aviatică din Apuseni, audiat în spital

Tot joi au fost chemaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Câmpeni şi cei trei salvatori care au ajuns primii la epava avionului. În acelaşi timp, Consiliul Judeţean Cluj a decis ca cei trei eroi salvatori să fie declaraţi cetăţeni de onoare ai judeţului.

Medicul Radu Zamfir s-a prezentat miercuri la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti pentru a da o declaraţie în dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion.

CITEŞTE ŞI Gest emoţionant al piloţilor de la Tarom. Au donat bani pentru familiile lui Adrian Iovan şi Aureliei Ion

Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor, internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, au fost audiaţi marţi de către procurori.

De asemenea, anchetatorii au audiat, luni, mai multe persoane dintre cele care au ajuns primele la locul accidentului, localnici sau membri ai echipelor de salvare.