Gest emoţionant al piloţilor de la Tarom. Au donat bani pentru familiile lui Adrian Iovan şi Aureliei Ion

Rudele lui Adrian Iovan, părinţii Aureliei Ion, dar şi copilotul Răzvan Petrescu vor primi bani de la piloţii Tarom şi sindicatul care îi reprezintă, potrivit România TV. Mai mult, un monument va fi ridicat în luna iunie la locul accidentului, tot la iniţiativa piloţilor Tarom.

30 ian. 2014, 11:32
Gest emoţionant al piloţilor de la Tarom. Au donat bani pentru familiile lui Adrian Iovan şi Aureliei Ion

200 de piloţi de la Tarom au adunat bani şi i-au donat familiei lui Adrian Iovan, care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Banii au fost ridicaţi deja de către fosta soţie a pilotului, Romaniţa Iovan.

De asemenea, acelaşi ajutor financiar îl vor primi din partea piloţilor şi familiile Aurei Ion şi Răzvan Petrescu, copilotul care este încă internat în spital. Mai mult, piloţii au anunţat, prin intermediul sindicatului care îi reprezintă, că dacă Răzvan Petrescu va avea nevoie de tratament în străinătate, vor asigura o parte din costuri.

În luna iunie 2014, va fi ridicat un monument pe locul în care s-a prăbuşit avionul pilotat de Adrian Iovan.

CITEŞTE ŞI: Un supravieţuitor din Apuseni se destăinuie: Încă văd chipul Aurei. E greu să fii NEPUTINCIOS în faţa morţii

Pe 20 ianuarie, un avion BN 2 care transporta o echipă de transplant până la Oradea, unde urma să preleveze organe pe care să le aducă apoi la Bucureşti, a aterizat forţat în Munţii Apuseni. În urma impactului, toţi cei şapte ocupanţi ai avionului pilotat de Adrian Iovan şi de copilotul Răzvan Petrescu au supravieţuit. Epava avionului a fost găsită, însă, abia după mai bine de şase ore de căutări, timp în care Adrian Iovan şi Aura Ion au murit.

VEZI ŞI: Descoperire uluitoare în ancheta tragediei din Apuseni. Vezi ce a făcut Adrian Iovan înainte de decolare