Copilotul lui Adrian Iovan, supus la a treia intervenţie chirurgicală

Copilotul Răzvan Petrescu, care are cele mai multe leziuni dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apuseni, va suferi vineri a treia intervenţie chirurgicală la Spitalul de Urgenţă din Cluj.

24 ian. 2014, 08:50
Copilotul lui Adrian Iovan, supus la a treia intervenţie chirurgicală

Tatăl lui Răzvan, Dan Petrescu, pilot şi coleg cu fiul său, a fost prima persoană care a aflat de accident, chiar din gura copilului său, care l-a sunat imediat după aterizarea forţată.

Părinţii copilotului, dar şi logodnica sa au venit într-un suflet din Bucureşti şi îl vizitează zilnic la spital, scrie ziuadecj.net.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIA din Apuseni: Cine este copilotul din AVIONUL GROAZEI – VIDEO

Supravieţuitorul va fi supus vineri unei intervenţii la nas, dar şi la nivelul femurului.

„Evoluţia celor 4 pacienţi internaţi în terapie intensivă este favorabilă. La unul din cei 4 pacienţi, astăzi, s-a redus şi s-a fixat chirurgical fractura de piramidă nazală. Pentru copilot rabdomioliza s-a redus şi urmează să fie programate intervenţiile ortopedice”, au transmis medicii. Cei patru pacienţi internaţi la Cluj nu pot fi externaţi încă şi nici transferaţi la spitale din Bucureşti deoarece starea lor de sănătate este fragilă şi ar putea apărea complicaţii în timpult ransferului.