TRAGEDIA din Apuseni: Cine este copilotul din AVIONUL GROAZEI - VIDEO

Publicat: Joi, 23 Ianuarie 2014 13:32 // Actualizat: Joi, 23 Ianuarie 2014 13:40 // Sursa: romaniatv.net

TRAGEDIA din Apuseni. A învăţat să zboare de la 15 ani şi s-a aflat în avionul groazei pentru a-i fi alături pilotului Adrian Iovan. El a avut însă noroc. Rănit grav şi aproape de hipotermie, băiatul de 23 de ani, copilot în avionul prăbuşit, a scăpat cu viaţă. Toţi cei care-l cunosc îl laudă pentru inteligenţa sclipitoare de care dădea dovadă, informează România TV.

TRAGEDIA din Apuseni. Răzvan Petrescu era eminent în toate, de la şcoală la pilotaj. Pe parcursul celor patru ani de liceu a dovedit că ştie să îmbine cartea cu pasiunea. A terminat şcoala cu o medie de peste nouă, iar în paralel a urmat şi cursurile de zbor.

"Aşa o veste ne-a luat prin surprindre pe toţi. Mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea lui. Dacă a fost pe postul acela, de copilot, înseamnă că a avut încredere. A fost un copil extraordinar", a spus Iulia Mielcescu, profesoara de contabilitate.

Răzvan Petrescu a crescut de mic printre avioane şi a vrut să urmeze pasiunea tatălui care este instructor de pilotaj. Brevetul de zbor l-a obţinut încă din liceu. Apoi a urmat Şcoala Supe­ri­oa­ră de Aviaţie Civilă, unde acum este pilot instructor.

"E un luptător, e tânăr, i-a plăcut aviaţia, de la 15 ani a început să zboare. Asta i-a plăcut, asta face. Şi va face în continuare, sunt convins de treaba asta. Niciunul nu s-a oprit din zburat. Dimpotrivă, probleme el îşi face dacă va mai putea zbura. I-am spus că s-a născut a doua oară, din aşa accidente nu scapă nimeni. Şi eu sunt tot pilot şi stiu ce înseamnă", a spus tatăl băiatului.

Tânărul este internat în spitalul din Cluj unde a fost supus mai multor operaţii din cauza fracturilor suferite. Medicii spun că este în stare stabilă.

Citeşte şi ACCIDENT AVIATIC Apuseni: Epava avionului, preluată de anchetatori pentru a fi examinată FOTO

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H