Copilul amărât ajutat de Gigi Becali a ajuns la liceu şi vrea să devină frizer. Băiatul a rămas singur pe lume

De mic a trăit dramă după dramă, dar acum a venit momentul să îşi ia viaţa în mâini. Marian, băiatul căruia Gigi Becali i-a oferit o casă şi căruia i-a angajat o bonă ca să îl crească, a ajuns la liceu. În urmă cu doar câţiva ani, copilul trăia cu bunica într-un bordei de pământ, acum stă în casa pe care i l-a cumpărat latifundiarul şi îşi face planuri de viitor. Băiatul vrea să se facă frizer.

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 06:16
Copilul amărât ajutat de Gigi Becali a ajuns la liceu şi vrea să devină frizer. Băiatul a rămas singur pe lume

Marian a rămas orfan de mic. Mama l-a abandonat, iar tatăl lui s-a sinucis. A rămas în grija bunicii, care l-a crescut într-un bordei dărăpănat. Impresionat de drama copilului, Gigi Becali a hotărât să îl ajute. I-a cumpărat o casă tot la Breaza, în Buzău, apoi i-a luat un calculator, haine şi tot ce avea nevoie. Latifundiarul i-a angajat o bonă băiatului, care să aibă grijă de el, şi i-a spus că îl priveşte ca pe un fiu adoptiv.

Potrivit România TV, Marian s-a mutat cu bunica şi bona în casa nouă, dar în urmă cu câteva luni, bătrâna a murit. Cu toate că a rămas fără rude de sânge, copilul s-a gândit la viitorul lui şi s-a înscris la o şcoală profesională din Buzău, ca să devină frizer.

Băiatul este şi foarte credincios. Vara aceasta chiar a mers cu preotul din sat ca să se roage la mănăstirea Prislop.