Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui. Ce spune vedeta despre Cristi Mitrea: „Când trebuia să plece la el se prindea de draperie și plângea”

Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui. Prezentatoarea TV a mărturisit că băiatul nu se simţea bine atunci când mergea la Cristi Mitrea, se întorcea schimbat şi extrem de supărat. Mai mult decât atât, de fiecare dată când mergea la el, plângea şi o implora să nu plece.

17 aug. 2021, 12:51
Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui. Ce spune vedeta despre Cristi Mitrea: „Când trebuia să plece la el se prindea de draperie și plângea”
Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui

Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui. Vedeta a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Ghiţă, „În oglindă”, şi a făcut dezvăluiri emoţionante legate de copilul ei, David, şi relaţia cu Cristi Mitrea.

Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit„, a povestit Andreea Mantea.

Citeşte şi: Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre relaţia lor: Eu sunt prost, eu cred în basme! AM iubit-o!

Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri emoționante și despre momentul în care și-a adus băiețelul pe lume, când nu a fost nimeni alături de ea. Când a fost însărcinată a trecut prin clipe grele, după ce ar fi fost lovită de luptătorul MMA, chiar când era gravidă.

Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare.

Noi (nr. Andreea Mantea şi Cristi Mitrea) n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat„, a mai dezvăluit vedeta.

https://www.youtube.com/watch?v=3BcDJphy784