Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre relaţia lor: Eu sunt prost, eu cred în basme! AM iubit-o!

Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relaţia pe care a avut-o cu Andreea Mantea, cu care are un copil. Luptătorul a cunoscută pe vedetă în cadrul emisiunii "Burlăciţa"

09 iul. 2021, 19:22
Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre relaţia lor: Eu sunt prost, eu cred în basme! AM iubit-o!

Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Relația dintre Cristi Mitrea și Andreea Mantea nu a rezistat foarte mult, iar după o perioadă de timp aceştia au hotărât să se separare. Multă vreme chiar nu și-au vorbit, iar Cristi Mitrea nu și-a văzut copilul.

Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre relaţia lor

“Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea a dezvăluit că, atunci când Andreea Mantea a rămas însărcinată, el nu a crezut și a fost convins că era doar o modalitatea prin care bruneta încerca să păstreze relația cu el.

Deși susține că a iubit-o pe Andreea Mantea, luptătorul de MMA a afirmat răspicat că relația lor a fost una toxică.

”Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a detaliat acesta.

Citeşte şi: Andreea Mantea, dezvăluiri fără perdea despre relația cu tatăl copilului său: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec”