Copilul care a uimit ÎNTREAGA LUME a fost salvat. TRAGICA poveste a BEBELUŞULUI cu PATRU PICIOARE

Un băieţel de două luni din Namibia a fost salvat, după ce medicii au reuşit să îi îndepărteze două picioare crescute în parte inferioară a abdomenului. El a uimit întreaga lume în luna aprilie, atunci când s-a născut, din cauza condiţiei sale ciudate care ar fi putut să îi fie fatală.

21 iun. 2013, 05:32

Andrew Palismwe, bebeluşul din Namibia, se află în prezent în incinta spitalului Windhoek Central, după ce a trecut cu succes de operaţia de îndepărtarea a două membre înferioare crescute în zona abdomenului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi OPERAT CU SUCCES. Medicii au îndepărtat cele patru membre în plus ale unui bebeluş

Doctorii sunt pozitivi şi spun că va avea parte de o recuperare totală, după ce, din cauza unui frate geamăn incomplet dezvoltat, băiatul s-a născut cu un set de membre inferioare în plus. Operaţia a fost extrem de complicată, medicii având nevoie de nouă ore pentru a o finaliza. Inedit este faptul că ea a fost plătită de guvernul namibian, după ce familia era prea săracă pentru a plăti o astfel de intervenţie medicală.

Aceasta este o situaţie care apare atunci când doi gemeni identici sunt puşi unul lângă altul ca rezultat al unui embrion geamăn care nu s-a despărţit complet şi formează doi bebeluşi care cresc unul în celălalt. În acest caz, celălalt făt nu se dezvoltă complet„, a declarat Clarissa Pieper, medicul neonatolog al spitalului.

Ruthy Mutanimiye, mama copilului, spune că băiatul a început să răspundă la tratamentul medicamentos, după o zi în care a stat la terapie intensivă. Femeia le-a mulţumit din suflet atât medicilor, cât şi oficialilor guvernamentali care au ajutat-o să plătească operaţia dintr-un fond special.

Citeşte şi Şocantele fotografii „vintage” din anii 1800 : Faţă de câine, patru picioare, piele elastică

Nicio sumă de bani nu poate fi comparată cu salvarea unei vieţi„, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Namibia, femeia refuzând să spună cât a costat operaţia bebeluşului cu patru picioare.