Copilul de 12 ani dispărut în mare, găsit mort

Copilul de 12 ani căutat în mare de patru zile a fost găsit mort în duminică dimineață. Trupul băiețelului a fost găsit între stabilopozi, la pasarela din Mamaia. Sfâșiați de durere, părinții au fost nevoiți să-și vadă unicul fiu mort.

RomaniaTV.net
28 iun. 2020, 05:45
Copilul de 12 ani dispărut în mare, găsit mort

Alerta a fost dată joi, în jurul orei 16,00, când un apelant la 112 a sesizat că pe plajă, în dreptul hotelului Flora, din Mamaia, două persoane sunt în pericol de înec. Era vorba de doi minori care împreună cu alți doi copii s-ar fi avântat în valuri, deși marea era agitată. Doi au reușit să iasă singuri, unul a fost scos de salvamari, iar al patrulea, un băiat în vârstă de 12 ani, a fost găsit mort duminică dimineaţă.

„Am fost solicitatți să intervenim pentru recuperarea a două persoane aflate în pericol de înec în mare. Un minor a fost scos deja de către salvamari și i se aplică protocolul de resuscitare de către echipajele medicale SMURD. In același timp, pe mare, ambarcațiunea ISU Dobrogea caută cea de a doua persoană”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

După patru zile, băiatul a fost găsit între stabilopozi, la pasarela din Mamaia. Sfâșiați de durere, părinții au fost nevoiți să-și vadă unicul fiu mort.

Citeşte şi Scene şocante! Prima tragedie pe litoral din acest sezon. Doi copii au dispărut în mare, la Mamaia