Copilul de doi ani care ar fi fost violat, rănit de mamă cu coada unei linguri din lemn

Copilul de doi ani din Arad, internat cu răni specifice unei agresiuni sexuale, ar fi fost rănit, de fapt, de către mama sa, care ar fi încercat să îi aplice un tratament pentru iritaţii în zona anală folosind untură de porc şi coada unei linguri din lemn, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 17:55
Copilul de doi ani care ar fi fost violat, rănit de mamă cu coada unei linguri din lemn

Potrivit surselor citate, tatăl vitreg şi un amic al acestuia, care fuseseră suspecţi în acest caz, au fost testaţi cu poligraful, rezultatul relevând că sunt sinceri când neagă că l-ar fi rănit pe copil.

În urma audierii celor doi, poliţiştii au decis şi testarea la poligraf a mamei, care a recunoscut astfel că i-a aplicat copilului un tratament cu untură de porc în zona anală.

Femeia le-a declarat anchetatorilor că băieţelul avea o iritaţie în zona anală şi că a folosit untură de porc pentru calmarea durerilor, însă a aplicat untura cu coada unei linguri din lemn.

Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei mamei, în funcţie de concluziile medicilor legişti, care urmează să fie înaintate anchetatorilor.

Băieţelul în vârstă de doi ani din localitatea arădeană Pecica a fost internat la Spitalul Judeţean Arad, cu leziuni grave, specifice unei agresiuni sexuale, medicii anunţând Poliţia.