Copilul de doi ani din Neamţ, bătut de mamă şi de concubinul acesteia, a murit

Copilul de doi ani din Neamţ, care a fost bătut de mamă şi de concubinul acesteia până când a intrat în comă, a murit vineri la Spitalul de Pediatrie "Sf.Maria" din Iaşi.

11 feb. 2022, 17:00
Copilul de doi ani din Neamţ, bătut de mamă şi de concubinul acesteia, a murit

Copilul de doi ani din Neamţ, bătut de mamă şi de concubinul acesteia, a murit. Acesta fusese adus la Iaşi în urmă cu nouă zile, în stare foarte gravă.

Copilul de doi ani din Neamţ, bătut de mamă şi de concubinul acesteia, a murit

Timp de nouă zile, copilul de doi ani din localitatea Ungheni, judeţul Neamţ, respirat cu ajutorul aparatelor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Copilul bătut de mama în vârstă de 20 de ani şi de concubinul acesteia a murit vineri, 11 februarie, la spitalul de pediatrie „Sf.Maria” din Iaşi.

Citeşte şi Copil de 2 ani şi jumătate, în comă la spital după ce a fost bătut de părinți

Potrivit medicilor, în momentul în care a fost internat, micuţul prezenta multiple leziuni şi fracturi vechi, o necroză de fesă şi hemoragii intracerebrale.

Mama copilului, în vârstă de 20 de ani, şi concubinul acesteia, în vârstă de 17 ani, din localitatea Urecheni din judeţul Neamţ, au fost arestaţi prevenitiv pentru 30 de zile.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” este decizia instanței.

Reamintim că mama a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă pentru copilul său, care ar suferi o criză epileptică. Transportat la spital, micuţul a fost examinat şi s-a constatat că a fost victima unor violenţe, potrivit Agerpres.

Medicii au sesizat poliţiştii, iar aceştia au declanşat o anchetă în urma căreia mama şi concubinul acesteia au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului.

Citeşte şi Soț și soție reținuți de politiști, după ce au bătut un copil de 8 ani și pe bunica acestuia. Caz incredibil la Iaşi