Copilul-geniu care susține că a trăit pe Marte. Boriska vine cu un scenariu negru pentru omenire

Boriska Kipriyanovici este enigma cercetătorilor. Tânărul de 24 de ani a stârnit o adevărată controversă pe rețelele de socializare care creează panică printre internauți.

11 nov. 2021, 16:11
Copilul-geniu care susține că a trăit pe Marte. Boriska vine cu un scenariu negru pentru omenire

Copilul-geniu care susține că a trăit pe Marte. De mic copil, el le-a povestit oamenilor despre viaţa sa anterioară pe Marte, unde a trăit printre o civilizaţie extraterestră care a fost devastată de război şi apoi de o catastrofă nucleară.

Copilul-geniu care susține că a trăit pe Marte. Boriska vine cu un scenariu negru pentru omenire

Boriska a spus că a fost pilot printre extratereştri şi că a călătorit pe Pământ în 1996, iar apoi a „renăscut” şi a devenit om, şi vrea să ne avertizeze în legătură cu o bătălie viitoare.

Boriska, care preferă să i se adreseze cu numele de ‘Indigo Child’, a spus că există şi alţi supravieţuitori de pe planeta sa natală, care au scăpat de apocalipsă construind adăposturi.

El a spus că cei ca el au o înălţime de doi metri şi jumătate, respiră dioxid de carbon, iar mulţi sunt nemuritori şi nu mai îmbătrânesc de la 35 de ani. „Îmi amintesc acea perioadă când aveam 14 sau 15 ani. Marţienii purtau războaie tot timpul, aşa că deseori trebuia să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu. Puteam călători în timp şi spaţiu zburând în nave spaţiale rotunde, dar observam viaţa pe Pământ cu avioane triunghiulare. Navele spaţiale marţiene sunt foarte complicate”.

Boriska a spus că rasa umană mai are multe cunoştinţe de deblocat, iar Marele Sfinx din Egipt deţine cheia. „Viaţa umană se va schimba atunci când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism de deschidere undeva în spatele urechii; nu-mi amintesc exact”, susţine Boriska.

Afirmaţiile extravagante au stârnit discuţii interminabile pe site-urile de teorie a conspiraţiei.

Se spune că Boriska ar fi dat dovadă de o inteligenţă mult peste medie încă de la o vârstă fragedă şi că citea, scria şi vorbea la doar 18 luni.

El a devenit celebru în Rusia după ce i-a uimit pe adulţi cu poveştile sale despre fosta sa viaţă pe Marte, în timpul unei excursii cu cortul, la vârsta de şapte ani.

Citește și: Conjunctie Mercur-Marte. 10 noiembrie 2021. Intre „De ce?” si „Ce trebuie sa fac?”


loading...
Partenerii noștri