Copilul lui Tataee de la BUG Mafia are autism: „Cred că și eu am avut o formă mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament”

Tataee de la BUG Mafia a dezvăluit că unul dintre cei patru copii ai săi are autism. Vlad Irimia, pe numele său real, spune că e un copil foarte fericit și inteligent și doar are alt mod de a percepe lumea.

07 oct. 2022, 09:00
Copilul lui Tataee de la BUG Mafia are autism: „Cred că și eu am avut o formă mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament”

Tataee a vorbit deschis despre situația în care se află fiul său și a spus că „cred că am avut și eu o formă de autism mai ușoară”.

„Unul dintre copiii noștri are autism. E autist și, urmărind evoluția lui, cred că am avut și eu o formă puțin mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează. Diferența față de noi e că văd și percep altfel lucrurile. Atât. În rest, copilul nostru e foarte fericit, foarte inteligent. Einstein a fost autist. După cum spuneam, eu cred că am fost autist. Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali. În momentul în care renunți la treaba asta, să fie ca noi copiii, să ne urmeze pașii, că toți avem obsesia asta. Ar trebui să renunțăm la asta pentru că ei vor decide”, a declarat Tataee la podcastul lui Mihai Morar.

@mihaimorarofficial @iamtatavlad la @Fain & Simplu #podcast #mihaimorar ♬ sunet original – Mihai Morar

Tataee are o familie mare și frumoasă. El și Mona, soția lui, s-au căsătorit în mare secret, în anul 2012, după opt ani de relație, după ce aveau deja o fetiță, pe Olga. Nici măcar colegii de trupă nu au fost invitați să se bucure de eveniment, ci doar părinții. Vlad Irimia și Mona mai au trei copii împreună: Antonia Olga (9 ani), Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

Copiii lui Tataee sunt și ei pasionați de muzică, dar cel mai pasionat este fiul cel mic, după cum spune artistul.

„Lu’ fii-miu ăla mic îi place foarte mult cu muzica. Foarte, foarte mult. Îi plac sculele, îi place să cânte, cântă și cu gura”, a povestit Tataee de la BUG Mafia.

Citește și Motivul pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-ar întoarce în România: „Cred că ar fi o treabă mişto”

Citește și Incredibil cum arată acum Tataee de la BUG Mafia! Și-a lăsat chică și și-a împletit părul. E mai gras ca niciodată VIDEO