Copilul miliardarilor, găsit mort într-un hotel de lux. „Cauza este neclară”

Philipp Schuler-Voith a fost găsit mort într-o cameră de hotel. A decedat la vârsta de 38 de ani, iar poliţia încă aşteaptă rezultatele autopsiei.

24 ian. 2023, 14:10
Copilul miliardarilor, găsit mort într-un hotel de lux. „Cauza este neclară”

Philipp Schuler-Voith a fost găsit mort în camera de hotel. Fiul antreprenorului Robert Schuler-Voith (69) și Brigitte Schuler-Voith , Philipp Schuler-Voith avea toate resursele financiare din lume. Familia de succes a acumulat de-a lungul anilor o avere de până la un miliard de euro cu grupul de electrocasnice Leifheit și compania Schuler. După ieșirea din Leifheit în 2015, familia ar fi primit aproximativ 124 de milioane de euro pentru acțiunile companiei.

Doliu în lumea teatrului. Ştefan a fost găsit mort în apartament, legat cu mâinile la spate. Avea 32 de ani
Philipp Schuler-Voith a fost găsit mort într-o cameră de hotel. A murit la vârsta de 38 de ani.  El a fost găsit mort într-un hotel de lux din Zurich pe 10 ianuarie, după cum a confirmat parchetul din Zurich pentru „Bild”.

Adrian, în vârstă de 19 ani, a plecat pentru totdeauna, după un accident cumplit. Familia și prietenii sunt în șoc: „Ai lăsat în urmă o tristețe veșnică”
Nu se știe încă cum exact a avut loc moartea lui. „Ca de obicei în cazul unor astfel de decese, parchetul și poliția investighează împrejurările care au dus la decesul bărbatului”, explică un purtător de cuvânt al tragicului incident, care a fost semnalat inițial de „Bild”. Informații suplimentare nu pot fi dezvăluite în acest moment.

Familia este una dintre cele mai bogate din Germania, a deținut acțiuni în grupul de electrocasnice Leifheit timp de mai bine de 30 de ani, până în 2015 și a acumulat miliarde de active cu alte companii cu cifre uriaşe de afaceri.