Adrian, în vârstă de 19 ani, a plecat pentru totdeauna, după un accident cumplit. Familia și prietenii sunt în șoc: „Ai lăsat în urmă o tristețe veșnică”

Adrian, un tânăr de 19 ani, și-a pierdut viața în mod tragic, după ce prietenul lui cu care se afla în mașină a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, intrând în plin într-o altă mașină

24 ian. 2023, 12:15
Adrian, în vârstă de 19 ani, a plecat pentru totdeauna, după un accident cumplit. Familia și prietenii sunt în șoc: „Ai lăsat în urmă o tristețe veșnică”

Aripile lui Adrian s-au frânt pentru totdeauna. Și ale prietenului său de 23 de ani la fel. Niciunul dintre tineri nu a mai avut vreo șansă. Accidentul cumplit s-a petrecut, duminică seara, pe Dealul Bitii, în afara localității Răbăgani, Bihor.

Pentru familiile și apropiații celor doi tineri nicio zi de acum încolo nu va mai fi la fel. Cei care l-au cunoscut pe Adrian și-au luat rămas bun pentru totdeauna. Vestea trecerii în neființă a fost extrem de grea atât pentru familie și prieteni, cât și pentru colegi și profesori. Era elev în ultimul an la Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea.

Citește și O tânără de 24 de ani a murit în urma unei reacții alergice, după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită

„Vestea dispariției fulgerătoare a elevului nostru, B. ADRIAN, clasa a XII-a A, ne-a îndurerat profund. Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate. ADI, vei rămâne mereu în sufletele noastre prin inocența chipului tău, altruismul, pasiunea pentru sport și buna dispoziție împărtășite celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și cadrele didactice – LPS „Bihorul” Oradea”, este mesajul pe pagina de Facebook a liceului orădean.

Prietenii și rudele lui Adrian au lăsat o mulțime de mesaje emoționante. „Te voi purta in sufletul meu,copilul meu drag! Dumnezeu să iti dea odihna veșnică”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Multa putere și mângâiere celor din familie!”, „Off Isuse drag nu ne lăsa să ne pierdem mințile. Sunt prea mari durerile.imi aduc aminte parcă ieri la mine sau in brațele mele a început primii pași singur când era mic”, „Nu ne vine sa credem.. Off Doamne ce durere pentru întreaga familie.. cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima aceasta tragedie! Ne rugam pentru voi.. Domnul sa lase mângâierea Lui peste fiecare.. trăim cu nădejdea revederii intr-o zi pe marea de cristal”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun! Adișor ai lăsat în urmă un gol imens și o tristețe veșnică! Drum lin spre cer, să ne veghezi de sus! Multă mângâiere părinților și fratiorilor rămași îndurerați”, „Sincere cindoleante !! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,iar pe voi sa va mangaie si sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea incercare!!”, „Condoleante intregii familii…. nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat…. A fost un copil superb… Dor de Adi”. Acestea sunt doar câteva din mesajele celor care l-au cunoscut.

Citește și Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă

„Mult, mult prea devreme, ma doare inima si sufletu imi este indurerat cand scriu acest mesaj , cuvintele sunt putine si sarace, ma rog pentru voi toti , sa fiti inatariti de Dumnezeu.”, „Drum lin către cer Adisor, Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică și celor dragi mângâiere și putere!”, „Vai ce durere!! Ma rog sa fiți mângâiați!! Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste marea incercare pe care o aveti ! Adio si ramas bun prietene drag nu te voi uita niciodata, vei ramane vesnic in sufletul meu si sa ne veghezi de acolo din cer”.

„Doamne ce trist… Doamne ce trist… El, săracul, a murit nevinovat pentru că celălalt în care a avut încredere s-a dovedit un idiot iresponsabil… Lăsați-l pe Doamne, Doamne, și EDUCAȚI-VĂ COPIII…. Așa, preventiv…”, a mai spus un apropiat.