Copilul minune al zilelor noastre. O fetiţă de doi ani, pe urmele lui Mozart VIDEO

Lavinia Ramirez are doar doi anişori, dar a reuşit să îi uluiască pe specialişti atunci când, după numai şase săptămâni de studii la pian, a reuşit să cânte fără greşeală melodia Marya Had a Little Lamb la serbarea de final de trimestru.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 20:57
Copilul minune al zilelor noastre. O fetiţă de doi ani, pe urmele lui Mozart VIDEO

Noul Mozart s-a născut în Marea Britanie şi este fetiţă. Lavinia Ramirez a reuşit să uimească atât publicul obişnuit, cât şi mai mulţi specialişti veniţi să o vadă cântând. Micuţa Lavinia, care studiază pianul de numai şase săptămâni, a urcat pe scenă pentru a cânta în faţa unui public de 200 de persoane.

Profesorul micuţei a catalogat evoluţia ei ca fiind „remarcabilă”, mai ales ţinând cont de vârsta fetiţei. „Este ceva extraordinar să cânte aşa la doar doi ani”, explicând că procesul de învăţare este mult îngreunat din cauza lipsei puterii de concentrare a copiilor cu o vârstă atât de fragedă.

Culmea este că fetiţa nici măcar nu a fost îndrumată de cineva spre pian, ci a învăţat singură, pe un pian de jucărie primit de Crăciun. Acum, părinţii i-au cumpărat deja fetiţei un pian adevărat, nu unul de jucărie.